Body Piercing – Hasha Tattoo

Întrebari frecvente și îngrijirea piercing-urilor

O infecție a piercingului poate aparea atunci când piercingul intră în contact cu bacteriile din mediul inconjuratoar.

Dacă piercingul a fost făcut de un piercer profesionist, acesta a folosit mănuși, pensete sterile, un ac steril și, nu în ultimul rând, bijuterii sterile. Igiena este o prioritate absolută pentru pierceri, asa ca mai puțin de 5% din toate piercingurile infectate au loc în studioul unui piercer, restul cazurilor de 95% apar în timpul perioadei de vindecare.

Dacă piercingul tău se umflă, pe lângă spălatul regulat, trebuie să folosești apa sărată izotonică pentru a reduce inflamația. Spray-ul este foarte ușor de aplicat pe orice tip de piercing piercing.

Atunci când vorbim despre bijuteriile de piercing, alergiile sunt un subiect important. De obicei, legătura cu alergiile este dată de conținutul de nichel continute de bijuteriile folosite.

Piercing-urile acoperite de  haine se pot simți inconfortabil atunci când porți haine strâmte. Piercingurile noi pot chiar să doară, primul pas pentru a evita acest disconfort este să porți haine mai lejere.

Nu prea! Pe o scară de la 1 la 10, durerea pe care o simți când îți faci piercing de buric este de 2.

Cei care-și fac primul lor piercing au tendința de a-l îngriji constant, iar curățarea lui prea des poate duce la unele probleme. Un piercing nou făcut trebuie lăsat în pace și nu trebuie deranjat mai mult decât este necesar.

Piercingul anti-helix este situat în cartilajul pur și are nevoie de mai multă atenție, deoarece cartilajul se vindecă în straturi . Nu uita să urmezi sfaturile piercerului.

Spală-te bine pe mâini de fiecare dată când e nevoie să-ți cureți piercingul. Spală-ți piercingul cu apa calduta și  săpun cu ph neutru sau cu o soluție specială pentru îngrijirea de după a piercingului pentru distrugerea bacteriilor și clătește cu apă. Nu este nevoie să-ți scoți bijuteriile – uneori pielea se strânge în câteva minute, dar poți să o faci.